24 Ekim 2010 Pazar

YENİ İSİMLER GİRDİ,TEK TÜRKİYE İKİ DÖNEM DAHA EKRANDA

Dördüncü sezona iki hafta önce başlayan 'Tek Türkiye'nin sadece adı değişmedi. Yeni dönemde 'Tek Türkiye Son Karakol' adıyla başlayan diziye çoğunluğu tiyatro kökenli on yeni oyuncu daha katıldı.


Serkan Altıntaş (Bahoz), Sekvan Serin (Kaya Kado), Ahsen Mutlu (Zehra), Can Tarıkçı (Patlak Reşo), Cihan Özdemir (Deli Çako), Eser Yılmaz Durmuş (Ökkeş), Ernan Erbek (Sofu Memed), Gökhan Şimşek (Zaim) gibi gençlerin yan sıra Nusret Çetinel (Reşit Ağa), İnci Ültay (Şervin), Hilali Mahmutoğlu (Diplomat) gibi tecrübeli isimler de bu dönem Konya'ya geldi. Dört yıldır Konya ve ilçelerinde çalışıyor olmaktan mutlu olduklarını söyleyen dizinin yapımcısı Salih Asan, "Bölge uzun soluklu bir projeyle tanıştı. Onlar bizden biz de onlardan memnunuz." diyor. Bu memnuniyet o kadar ileri bir boyuta ulaşmış ki, Taşkent-Hadim bölgesinden ayrılışları çok dramatik olmuş. "Bölge halkı arkamızdan ağladı. Biz de onları hem düğünlerinde hem cenazelerinde yalnız bırakmadık." Yeni isimlerin diziye girmesi heyecanlandırmış izleyiciyi. Gerek yapımcıya gerekse kanala gelen mailleri anlatıyor Asan: "İzleyici 'Beklediğimize değdi' diyor attıkları mesajlarda. Bunlar bizim için önemli. Onlara daha iyi bir Tek Türkiye izletmek için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz." Çelik Berksoy'un yönettiği dizide Ozan Çobanoğlu, Müjgan Gönül, Özlem Akınözü ve Süleyman Karadağ gibi isimler rol alıyor.
Resim

Tarık terörist olacak mı?

Örgütün eline geçen Tarık'ın son durumu izleyicilerde merak uyandırmaya devam ediyor. Terörist olmak ile öldürülmek arasında tercih yapmak durumunda kalan Tarık'ın ne yapacağı merakla beklenirken dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde, teröristlerin içinde görünen bir isim herkesi şaşırtacak. Tarık çaresizlik içinde çırpına dursun, Zehra ile Kado'nun nikâhı kıyılmış, herkes için gerçekle yüzleşme zamanı gelmiştir.
ZAMAN



DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN...


TEK TÜRKİYE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder